Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden en aanvullende gegevens

RETOURNEREN

Ben je niet blij met je aankoop? Je kunt jouw bestelling, in de originele verpakking, binnen 14 dagen retourneren mits je aan onze retourvoorwaarden voldoet!

Stap 1:

Stuur een e-mail met de volgende informatie naar @udafashion.nl met de volgende details:

– Bestelnummer

– Naam

– E-mailadres

– Reden voor retourneren

 

Stap 2:

Wanneer je je retour inlevert in bij United Dance Almere, krijg je het bedrag binnen 10 werkdagen op je rekening teruggestort.

 

RETOURVOORWAARDEN

Mochten wij een item retour ontvangen die niet aan onderstaande retourvoorwaarden voldoet, dan kunnen we deze helaas niet retour accepteren. Uiteraard mag je het item weer op komen halen bij de dansschool United Dance Almere op de door ons aangegeven datum & tijd. Items dienen binnen 14 dagen geretourneerd te worden. De bestelling dient in originele verpakking geretourneerd te worden. Het item mag niet gedragen, gewassen, vermaakt of beschadigd zijn. Pas op met make-up: een item met make-up vlekken wordt niet retour genomen. Bestellingen die buiten het retourtermijn van 14 dagen vallen, worden niet retour genomen. Er wordt geen wasgarantie gegeven, was de kleding binnenstebuiten en stop het niet in de droger. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid. Kleding met naambedrukking kan niet geretourneerd worden.

UDA Fashion gebruikt functionele cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.

Ok